Weekendworkshop i akrylmaleri og teknikker

Beskrivelse

Weekendworkshop i akrylmaleri

Vil du gerne arbejde med idéer og kreativitet i dine malerier og er du vild med farver? Skal du udforske din lyst til at male med akryl på lærred, arbejde med udtryk indenfor collage og lege med forskellige materialer såsom silkepapir, lag på lag teknikker og poscatusch? Så er en weekend workshop i akrylmaleri lige noget for dig.

Som noget nyt i denne workshop, skal vi lege med at lave portrætter på den sjove, skæve og skøre måde – det kan man godt blive ret afhængig af.

Har du brug for en weekend hvor du fordyber dig, kommer i flow, slapper af, arbejder i dit tempo og befinder dig i hyggelige og kreative omgivelser, så er denne workshop noget for dig og måske din(e) familie, veninder, venner eller kolleger. 

Jeg inspirerer og guider dig og giver dig forskellige opgaver, som bringer dig i fordybelse, udfordre dig og som viser dig nye måder at arbejde med maleri på.

Kurset holdes i mit store atelier og galleri i Terp i Aarhus N. Jeg har alle materialer, maling, pensler, blade, aviser, papirer, lim og andre skønne ting fra gemmerne. Det eneste du skal medbringe er lærreder og minimum 3 stk og minimum et stort lærred 90X90 eller 100X100. 

Der udbydes 2 weekend workshops  

Lørdag d. 3. marts kl. 9.30 - 16.00 og søndag d. 4. marts kl. 9.30 - 15.00. 

Lørdag d. 2. juni 9.30 - 16.00 og søndag d. 3. juni kl. 9.30 – 15:00

Pris pr. weekend workshop er 1700 kr. Der er max. 7 kursister på dette kursus for at sikre god plads og god tid til alle. Workshoppen oprettes når der er tilmeldt 4 kursister. Vi skal være i ateliet, der ligger sammen med Galleri Magenta, Elstedvej 51, Terp, 8200 Aarhus N.

Du kan se flere af mine malerier og min stil på Galleri Magenta facebook side og på Instagram sine_weissschadel.

Du modtager yderligere information ved tilmelding til Lektor, Cand. pæd. pæd. psyk. og billedkunstner Sine Weissschädel på mobil 29 46 00 41 eller sinelundsby@hotmail.com