Sine Weissschädel

Om Sine Weissschädel

Mit navn er Sine Weissschädel og jeg er uddannet pædagog i 2000. Efterfølgende taget en kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi ved DPU. Der ud over har jeg en 2 årig efteruddannelse i systemisk og narrativ samtalepraksis. Jeg er ansat som adjunkt ved pædagoguddannelsen og er via mit job også med i forsknings- og udviklingsarbejde indenfor æstetik, leg og medier, hvor mit fokus er narrativer og maleri.

Jeg elsker at male og at være i dialog med maleriet. Jeg synes vi i vores samfund har udpræget meget fokus på viden og karriere - hvilket også har præget mig i høj grad. Jeg savner at samfundet i højere grad anerkender ro, fordybelse, flow og KREATIVITET for det enkelte menneske, børn som voksne.

Jeg afholder efter aftale kurser i akrylmaleri og teknikker. Vi skal male, tænke, forundres, inspireres, udfordres, glædes, komme i flow og måske forandres en lille smule.

Jeg kobler min pædagogiske psykologiske viden med kreative og æstetiske processer. Jeg tilbyder den der har lyst til, at deltage i mine kurser og kaste sig ud i maleriets stærke, befriende og vidunderlige kraft.

I de maleworkshops der afholdes ved Galleri Magenta kræves der ingen kunstnerisk forudsætning for at deltage.


Jeg har taget kurser ved Birger Møller Århus kunstakademi, arkitekt og billedkunstner Line Juhl Hansen, billedkunstner Mia Willaume, arkitekt og billedkunstner Lise Wainø og billedkunstner Verner Brems.